torstai 21. lokakuuta 2010

The European Pole Dance Champion 2010

Kisat käytiin siis Civic Hallissa Grays Essexissä viime viikonloppuna. Meiltä Suomesta oli kilpailemassa Oona Kivelä (Champion of Champions Category) ja Henriikka (Professional Category).

Hanka Venselaar voitti ja Oona tuli toiseksi, kolmanneksi selvisi Carneiro Manuela, joka on minulle uusi nimi. Professional sarjan voitti Melanie Mosler, Doris Arnold tuli toiseksi ja Loic Lebret kolmanneksi.

Hanka onnistui mielestäni todella hyvin esityksessään, on ehkä parasta Hankaa, mitä olen nähnyt! Musiikkivalinta oli hyvä ja hän taas toi uusia hienoja temppuvariaatioita, joita kaikki opettelevat seuraavan vuoden ajan :) Hän on sellainen esiintyjä, joka tuo esityksillään aina jotain uutta ja ihmeellistä. Vaikka hänen tyylinsä ei ole ihan täysin minun makuun, on hänessä jotain inspiroivaa.

Oonan esitys noudatteli aika pitkälle samaa ideaa, kuin mitä oli MM-kisoissa, se vaan ei onnistunut aivan yhtä hyvin. Esitys kuitenkin oli taas sitä mahtavaa Oonaa, vaikka ei ihan täydelliseti mennytkään ;) Videot on hieman huonoja ja niistä ei nää kyllä ihan kaikkea, mitä lavalla tapahtuu...

Tässä Champion- sarjan videoita:

Hanka


Oona


Carneiro

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti