keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Polarity 2010

Tällaiset Polarity-kisat käytiin Virginiassa syyskuussa. Ja siis uskomattoman kovatasoinen kisa on ollut! Jenkeistä löytyy kyllä noita todella taitavia tanssijoita vaikka kuinka!!!

Mielenkiintoista, että kisassa oli kaksi sarjaa Trixpert Competition ja Pole Darma, samalla lailla kuin IPDFA:n (international Pole Dance Fitness Association) kisoissa, jotka järjestetään joulukuussa Tokiossa. Luulen oikeasti, että tämä on se suunta mihin ollaan menossa, taide ja fitness pikkuhiljaa eriytyvät toisistaan! Niitä on vaan liian vaikea arvostella yhdessä.

Mutta, mutta... Polarityssä oli monta mielenkiintoista esitystä... Pakko on hehkuttaa Pole Dramassa toiseksi tulleen Marlon esitystä, AIVAN IHANA! Niin tyylikästä, kaunista, innovatiivistä omalla tavallaan. Käykäähän kattomassa:



Toinen, esitys joka teki minuun vaikutuksen oli Rebecca Starrin esitys. Tapasin hänet New Yorkissa viime kesänä Body and Polella ja hän kertoi, että oli vasta puoli vuotta harrastanut tankotanssia!!! Mutta hänellä on sirkus taustana... Esitys oli kuitenkin aivan loistava ja olisi pärjännyt varmaan ihan hyvin tuolla dramankin puolella :) Niin siis Rebecca kilpaili Trixpert-sarjassa ja tuli kakkoseksi.



Trixpert-sarjan voitti Becca Bucher (Video) ja Pole Draman Michelle Stanek (video). Tuo Becca Bucherin esitys oli muuten aika hurja, siinä tytössä on voimaa kuin pienessä kylässä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti