perjantai 27. maaliskuuta 2009

Miehet tangolla

Tankotanssissa ei ole paljon miehiä aikaisemmin näkynyt, mutta kyllä kiinnostuneita on. Koulullakin on ollut jo joitain rohkeimpia ja hyvä niin. Miehillä on paljon enemmän lihasta, minkä takia temputkin tuntuu onnistuvan helpommin. Tietysti tyyli on hyvin erilainen miehillä kuin naisilla. Haluankin siis laittaa tänne pari hyvää esimerkkia kuinka miehet tankoilevat.

Huomattavaa on että kiinalainen tolppahan on sirkuksessa ollut iät ajat ja se on erilainen kuin tankotanssitolppa. Kiinalainen tolppa on usein kumia, mistä syystä temput ovat erilaisia. Tolpalla temppuillessa pitää olla vaatetta, koska muuten ihoon tulee pahoja hiertymiä. Tankotanssi tanko on päällystetty usein esim. titaanilla tai kromilla ja sen saa joko staattiseksi tai pyöriväksi. Tankotanssitolppa on aika liukas ja kitka tankoon tulee ihosta, minkä takia tankoilessa joudutaan käyttämään niin vähän vaatetusta (mitä vaikeammat liikkeet, sitä vähemmän vaatetta ;) )

Ensimmäinen video onkin juuri ns. kiinalaista tolppaa, mutta esittäjä on kyllä ihan eurooppalainen Rémi Martin. Ihan mieletön tyyppi kyllä...



Sitten löysin tämän videon muutama päivä sitten netistä. Tankotanssi miesten keskuudessa näyttää nostavan päätään. Badazz tanssii ja tankoilee, kuten me naiset, mutta tietysti omalla tyylillään. Hieman minua häiritsee se ettei hän vie liikkeitä ihan loppuun saakka, mutta se on näköjään osa hänen tyyliään. Mutta mahtava homma...

3 kommenttia:

  1. Ihan mieletön toi Rémin video! Ei voinut kuin monttu auki tuijottaa, ihan mahtava tunnelma ja musiikkikin oli aivan upea! Taptap ja kiitos!

    -Cherrie foorumilta :)

    VastaaPoista
  2. Ihan mieletön toi Rémin video! Uskomaton koreo ja tunnelma ja musiikki ja kaikki! Kiitos jaosta, tap tap! :)

    -Cherrie foorumilta

    VastaaPoista
  3. jou matafakaaaaaaaa \,,/

    VastaaPoista